logo-skanderbeg-tours

ALBANIË BLIJFT VERBAZEN!

INDIVIDUEEL BEGELEIDE RONDREIZEN DOOR ALBANIË

knop-telefoonnummer

Skanderbeg Tours voor een geslaagde vakantie in Albanië

ALLES AL GEZIEN? EN WAT MET ALBANIË?

 

Ben je te porren voor een actieve vakantie waarin iets te beleven valt? Een bestemming waar je wat kunt ontdekken en nieuwe ervaringen kunt opdoen?

Hou je van natuur, wil je cultuur opsnuiven en heb je interesse voor geschiedenis?

 

Maar je hebt het allemaal al gezien. Het aanbod verrast niet langer en het massatoerisme heeft de authenticiteit verdreven.

 

Ik heb goed nieuws voor je. In het Zuiden van Europa vind je wat je zoekt. Vakantiebestemming: Albanië!

 

WAAROM JOUW REIS OF VAKANTIE NAAR ALBANIË TOEVERTROUWEN AAN SKANDERBEG TOURS?

 

Je garantie op een geslaagde rondreis en vakantie in Albanië:

  • De kracht achter Skanderbeg tours is het in de hoofdstad Tirana gevestigde PAST AND PRESENT JOURNEYS. Past and Present Journeys heeft zich de voorbije jaren opgewerkt tot een van de belangrijkste kwaliteit reisorganisaties in Albanië.
  • Skanderbeg Tours is het resultaat van persoonlijke veldkennis ondersteunt door gemotiveerde lokale medewerkers. Wij beschikken over een doorgedreven kennis van de bestemming en streven fanatiek naar service en kwaliteit.
  • Skanderbeg Tours heeft niet de bedoeling om de goedkoopste reisorganisator op Albanië te zijn. Maar mijn team en ikzelf hebben wel de ambitie om de beste te zijn in begeleide individuele en groep rondreizen in Albanië.

IK WIL MEER INFORMATIE

DE FILOSOFIE VAN SKANDERBEG TOURS IS UW KWALITEITSGARANTIE!

 

De filosofie van Skanderbeg Tours steunt op de aloude Albanese traditie van de gastvrijheid. Je bent mijn gast. Ik ben het je dus verplicht om je het mooiste van Albanië te laten zien in de best mogelijke omstandigheden en om er voor te zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

  • Er staat geen enkel hotel in het programma waar ik niet heb overnacht. Ik werk bij voorkeur met kleine traditionele hotels die aan alle Westerse normen inzake hygiëne en  comfort voldoen. Ieder hotel beschikt over gratis WIFI.
  • Iedere route die op deze website voorkomt is door mij persoonlijk gevolgd en uitgestippeld.
  • Het wagenpark bestaat uit terreinwagens en berlines. Ze beschikken allemaal over airconditioning en worden minutieus onderhouden naar onze Westerse normen.
  • De gidsen en chauffeurs behoren tot de besten van het land. En heb je een bijzondere gespecialiseerde interesse dan kunnen we ook een in dat onderwerp gespecialiseerde gids verzorgen.
  • Een land verkennen is niet zomaar van A naar B rijden en daar uitgelegd krijgen wat er te zien is. Dit betekent ook om contactmogelijkheden te bieden met de lokale bevolking. Vandaar dat, een paar uitzonderingen te na gesproken, er steeds wordt gegeten in de beste plaatselijke restaurants en niet in de hotels.
  • Gezien het gaat om individueel begeleide reizen heb je een grote mate aan vrijheid om halt te houden waar je dat wilt.
  • Er bestaan weinig rozen zonder doornen. Het verkeer in Albanië is chaotisch en de gezondheidszorg is, zacht uitgedrukt, primitief. Er zijn maar enkele degelijk uitgeruste ziekenhuizen in het hele land. Alle respect voor de geneesheren en het paramedische personeel dat met beperkte middelen schitterend werk levert. Maar indien er iets ernstigs gebeurt, dan is het zaak om zo snel mogelijk terug in je thuisland te geraken. Daarom dringt Skanderbeg Tours en Past and Present Journeys er op aan om voor het vertrek een goede reisbijstandsverzekering af te sluiten.

Wat anderen over onze rondreizen vertellen en de reactie van onze gasten

"Ik deed samen met mijn moeder de citytrip naar Tirana. Dit is één van de meest fascinerende korte reizen die ik ondernam. Mijn moeder is niet erg goed te been en voor haar waren sommige bezoeken knap lastig. Onze chauffeur/gids heeft alles uit de kast gehaald zodat zij toch alles dat in het programma stond kon bezoeken. Een dergelijke dienstverlening en gastvrijheid heb ik tot nu toe zelden meegemaakt."

 

Mevr Van Hee uit St Amandsberg

"Onze privé reis verliep prima: fijne auto, goede begeleiding door twee mensen Toni en Erik die beiden uitstekende gidsen zijn. Het programma werd gevolgd zoals beschreven. Goede hotels en smakelijke lunches in lokale restaurants. Onnodig te zeggen dat we een enorm aantal foto’s hebben genomen die u hier kunt zien. (Aanmelden bij facebook kan noodzakelijk zijn.) En inderdaad Albanië blijft verbazen, vooral in de positieve zin…"

 

Familie Van Cauwenberge en vrienden uit Brakel.

>> NAAR ONS AANBOD >>

We namen ook een ervaren reisblogster mee naar Albanië. Het hele verhaal van Christel Bedert lees je hier.

 

Schrijf je liever jouw eigen verhaal? Ontdek dan snel onze rondreizen in Albanië, we zijn graag je reispartner!

HOE KWAM IK DE EERSTE KEER MET ALBANIË IN CONTACT.

 

RUFIN DUWEL - ALBANIE SPECIALIST

 

Rufin Duwel - de Albanië specialist

In 1986 was ik van werkgever veranderd. Ergens eind september, begin oktober van dat jaar begint de telex te ratelen. Er kwam een bericht binnen van dé baas dat voor een kleine schok en een hoop opwinding zorgde. “Bezorg me zo snel mogelijk je paspoort. Je vertrekt eind oktober naar Albanië!” . Mijn eerste reactie was in de aard van: ”Wat heb ik nu mispeuterd”. Albanië was in die tijd heel moeilijk toegankelijk. Maar enkele weken later zette ik toch voet op Albanese bodem. De luchthaven van Tirana was toen een overmaatse hooischuur die ook als luchtmachtbasis fungeerde. Het pad van het toestel naar het gebouw was afgebakend door zwaarbewapende militairen. Die eerste indruk was niet echt bemoedigend. Maar eenmaal alle aankomst procedures volbracht, veranderde de atmosfeer volkomen. Mijn Albanese collega’s verwelkomden mij op een bijzonder hartelijke manier. Mijn eerste bezoek duurde maar enkele dagen maar was voldoende om mij verliefd te laten worden op de diversiteit aan landschappen, de prachtige historische steden, de belangrijke archeologische vindplaatsen en bovenal de legendarische gastvrijheid van het Albanese volk. Een vriendschapsband die er de voorbije dertig jaar enkel maar sterker op werd.

 

Skanderbeg Tours is een product van The Paradise Travel Group - erkenning 1997

Koningslaan 36 - 8300 Knokke-Heist

Tel: 050621052 - contact@skanderbegtours.be

BTW 0429.806.010

logo-facebook

RUFIN DUWEL - ALBANIE SPECIALIST

knop-telefoonnummer
knop-telefoonnummer
logo-facebook
logo-skanderbeg-tours
knop-telefoonnummer
logo-skanderbeg-tours
knop-telefoonnummer

RUFIN DUWEL - ALBANIE SPECIALIST